SUITSUTATUD PERSEFILEE – TÕELINE MAIUSPALA GURMAANIDELE!
Edastame häid uudiseid kõigile gurmaanidele!
Kohe-kohe algava suvehooaja puhul ja kõigi lihasõprade rõõmuks on Rakvere Lihakombinaat toonud turule üllatava uudistoote – suitsutatud persefilee.
Suitsutatud persefilee puhul on tegemist mahepidamisel olnud persetest lõigatud tuharatükkidega, mida on kuumsuitsutatud tasasel tulel koos soolapeekoni ja lepalaastudega.
Suitsutatud persefilee on maitsetatud soola, pipra ja ürtidega (till, basiilik, murulauk).
Õrnalt suitsutatud persefileed maitsevad suurepäraselt õlle või täidlasema punase veini kõrvale Persefileed on müügil 150 grammistes vaakumpakendites, toote säilivusaeg on kuni 20 päeva.
Kus siis see toodetud on peale meie eesti